Fairvalley Bumblebees

Race:  Human
Coach:  Ola
Description

 
Human logo
no custom team badge
Bulletin board from the coach
Oct. 18th, 2021
Sagan om Humlorna från Fairvalley
Det var en gång ett halflingsamhälle som hette Fairvalley. Fairvalley bestämde sig för att Blood Bowl verkar skoj, och anmälde byn till den lokala gärdsgårdsserien.

I första matchen skulle de möta nåt gäng som hette Beastlord Bloodletters. Jaha, låter inte så tufft. Fairvalley Sunflowers tog emot sina motståndare och redan på uppvärmningen slogs två av hobbitarna ihjäl av de bindgalna motståndarna. Domaren, en minotaur, åt upp en vid slantsinglingen, en inhyrd chainsawloonie sågade träden till kaffeved och vid runda tre fanns inga spelare kvar. Ingen? Jo men vänta, tre halflings överlevde!

De enades om att Blood Bowl var det roligaste de någonsin prövat på, det är klart att vi ska fortsätta spela! Men vilka skulle spela? De var bara tre kvar. Resten av byn bestod av gamlingar och ungar. De slog sina kloka (?) huvuden ihop och satte in en annons, "Spelare sökes. Vårt lag behöver fler spelare, gärna hårdhudade råskinn som inte är rädda för att ge och ta emot smällar. Vi är tre veteraner som söker de bästa, tuffaste och elakaste spelarna i trakten. Svar till "Buzz".

Responsen dröjde, men döm av deras förvåning när ett helt lag från Middenheim var villiga att spela i Fairvalleys färger! Av bussen kliver människor. Idel människor, hårdhudade, gruffiga, ärrade människor. Och en Rese! Herregud, vi kommer ju vinna, tänkte Buzz och hans två kompanjoner!

Efter en hård förhandling skrev nästan hela gänget på kontraktet och Fairvalley Bumblebees var redo! (människorna VÄGRADE heta Sunflowers, detta var en kompromiss).
- Ola
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
Second season 2
Trophies won:
noneLatest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League